Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26481
Název: Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців
Další názvy: Production of a new kind of preserves using marigolds
Autoři: Ганиш, Василь Ігорович
Affiliation: Hanysh Vasyl
Bibliographic description (Ukraine): Ганиш В.І. Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.І. Ганиш. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Bibliographic description (International): Hanysh V.I. Production of a new kind of preserves using marigolds : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / V.I. Hanysh — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.
Datum vydání: pro-2018
Date of entry: 21-pro-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Бейко, Людмила Анатоліївна
UDC: 664.8/.9
Klíčová slova: 181
харчові технології
консерви
чорнобривці
технологія
консервування
харчова промисловість
canned food
technology
canning and food industries
Abstrakt: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців для розширення раціону людського харчування та отримання консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервів з використанням квіток чорнобривців. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів.
The master's qualification work is devoted to the рroduction of a new type of canned food using marigold to expand the diet of human food and obtain canned foods with good taste properties. The purpose of this work is to develop a recipe and technology for the production of canned marigold. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26481
Content type: Thesis Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:181 — харчові технології

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Hanysh V. Production of a new kind of preserves using marigolds.pdf764,48 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Nástroje administrátora