Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329| Título: | Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
| Bibliographic description (Ukraine): | Подвірна Т.В. Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 25 с. |
| Data: | 2017 |
| Date of entry: | 13-Jun-2018 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329 |
| Aparece nas colecções: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів |
Ficheiros deste registo:
| Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| практична.docx | 17,75 kB | Microsoft Word XML | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.
Ferramentas administrativas