Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329
Titulua: | Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
Bibliographic description (Ukraine): | Подвірна Т.В. Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 25 с. |
Gordailuaren-data: | 2017 |
Date of entry: | 13-Jun-2018 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329 |
Bildumetan azaltzen da: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
практична.docx | 17,75 kB | Microsoft Word XML | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
Administratzailearen tresnak