Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329
Titolo: | Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
Bibliographic description (Ukraine): | Подвірна Т.В. Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 25 с. |
Data: | 2017 |
Date of entry: | 13-giu-2018 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329 |
È visualizzato nelle collezioni: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
практична.docx | 17,75 kB | Microsoft Word XML | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione