このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329
タイトル: | Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
Bibliographic description (Ukraine): | Подвірна Т.В. Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 25 с. |
発行日: | 2017 |
Date of entry: | 13-6月-2018 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329 |
出現コレクション: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
практична.docx | 17,75 kB | Microsoft Word XML | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール