Link lub cytat.
                
        
    
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329| Tytuł: | Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Подвірна Т.В. Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 25 с. | 
| Data wydania: | 2017 | 
| Date of entry: | 13-cze-2018 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329 | 
| Występuje w kolekcjach: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів | 
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| практична.docx | 17,75 kB | Microsoft Word XML | Przeglądanie/Otwarcie | 
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora