Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329
Registro completo de metadatos
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.date.accessioned2018-06-13T20:56:11Z-
dc.date.available2018-06-13T20:56:11Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПодвірна Т.В. Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 25 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329-
dc.titleМетодичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»uk_UA
Aparece en las colecciones: Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
практична.docx17,75 kBMicrosoft Word XMLVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador