Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329Cofnod metadata llawn
| Maes DC | Gwerth | Iaith |
|---|---|---|
| dc.date.accessioned | 2018-06-13T20:56:11Z | - |
| dc.date.available | 2018-06-13T20:56:11Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.citation | Подвірна Т.В. Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 25 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329 | - |
| dc.title | Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | uk_UA |
| Ymddengys yng Nghasgliadau: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів | |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
| Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
|---|---|---|---|---|
| практична.docx | 17,75 kB | Microsoft Word XML | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.
Offer Gweinyddol