このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329
完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.date.accessioned2018-06-13T20:56:11Z-
dc.date.available2018-06-13T20:56:11Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПодвірна Т.В. Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 25 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329-
dc.titleМетодичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»uk_UA
出現コレクション:Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
практична.docx17,75 kBMicrosoft Word XML見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール