Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.date.accessioned | 2018-06-13T20:56:11Z | - |
| dc.date.available | 2018-06-13T20:56:11Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.citation | Подвірна Т.В. Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 25 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329 | - |
| dc.title | Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | uk_UA |
| Ebben a gyűjteményben: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| практична.docx | 17,75 kB | Microsoft Word XML | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools