Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329Affichage complet
| Élément Dublin Core | Valeur | Langue |
|---|---|---|
| dc.date.accessioned | 2018-06-13T20:56:11Z | - |
| dc.date.available | 2018-06-13T20:56:11Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.citation | Подвірна Т.В. Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 25 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329 | - |
| dc.title | Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | uk_UA |
| Collection(s) : | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів | |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| практична.docx | 17,75 kB | Microsoft Word XML | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration