Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
                
        
    
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329| Teitl: | Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Подвірна Т.В. Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. – 25 с. | 
| Dyddiad Cyhoeddi: | 2017 | 
| Date of entry: | 13-Jun-2018 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25329 | 
| Ymddengys yng Nghasgliadau: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів | 
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
| Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
|---|---|---|---|---|
| практична.docx | 17,75 kB | Microsoft Word XML | Gweld/Agor | 
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.
Offer Gweinyddol