Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6 (час пошуку: 0.01 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Master Thesisгру-202316-січ-2024Удосконалення асортиментної політики у закладах ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI»)Капаць, Катерина Михайлівна; Kapats, Kateryna
Master Thesisгру-20239-січ-2024Механізм формування іміджу в готельно-ресторанному бізнесі (на прикладі готелю «Вінниця», ПрАТ «Савой»)Боднар, Василь Петрович; Bodnar, Vasyl
Master Thesisгру-202327-гру-2023Розробка стратегії розвитку готельно-ресторанного комплексу як екологічно відповідального закладу (на прикладі ПрАТ «Готельний комплекс «Братислава»)Замрій, Марта Ігорівна; Zamrii, Marta
Master Thesisгру-202327-гру-2023Розвиток маркетингу послуг у закладі громадського харчування (на прикладі кафе «Пиріжкова»)Кіпибіда, Людмила Олегівна; Kipybida, Liudmyla
Master Thesisгру-20239-січ-2024Особливості управління та функціонування закладу сфери гостинності (на прикладі ТОВ “Готельний комплекс “Глобус”)Манжула, Тамара Євгеніївна; Manzhula, Tamara
Master Thesisгру-202325-січ-2024Удосконалення механізму використання сучасних управлінських інновацій на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”)Гошко, Арсен Юрійович; Goshko, Arsen