Skip navigation
銝駁△
瘚��
蝷曄黎
& ����
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
瘙
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
蝑曉��:
My DSpace
���mail
��
蝻�葵鈭箄���
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
��粉:
��DSpace
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
�
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
蝏�� 1-7 隞� 7.
銝��銝�
1
銝��銝�
蝚血���辣:
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Master Thesis
2021
28-十二月-2021
Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хліба
Хмеляр, Антон Богданович
;
Khmelyar, Anton
Master Thesis
2021
27-十二月-2021
Розробка технології виготовлення хліба з додаванням нового виду борошна
Рудь, Андрій Васильович
;
Rud, Andriy
Master Thesis
2021
29-十二月-2021
Технологічні аспекти виробництва хліба «Слов’янського» із підвищеним вмістом йоду
Янів, Анна Романівна
;
Yaniv, Anna
Master Thesis
2022
31-十二月-2022
Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба з додаванням морських водоростей
П'яла, Ульяна Ярославівна
;
Piala, Uliana Yaroslavivna
Master Thesis
十二月-2023
17-一月-2024
Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробів
Сеник, Марта Борисівна
;
Senyk, Marta
Master Thesis
十二月-2023
18-一月-2024
Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба із проєктуванням цеху бездріжджових виробів
Домитраш, Петро Васильович
;
Domytrash, Petro
Master Thesis
十二月-2023
18-一月-2024
Розробка рецептури хліба з додаванням збагачених заквасок із застосуванням удосконаленої технології у цеху виробництва житнього хліба
Чубик, Віра Іванівна
;
Chubyk, Vira
Discover
Author
1
Chubyk, Vira
1
Domytrash, Petro
1
Khmelyar, Anton
1
Piala, Uliana Yaroslavivna
1
Rud, Andriy
1
Senyk, Marta
1
Yaniv, Anna
1
Домитраш, Петро Васильович
1
П'яла, Ульяна Ярославівна
1
Рудь, Андрій Васильович
1
Сеник, Марта Борисівна
1
Хмеляр, Антон Богданович
1
Чубик, Віра Іванівна
1
Янів, Анна Романівна
Subject
7
bread
4
181
4
харчові технології
3
технологія
2
dough
2
technology
2
wheat flour
2
борошно пшеничне
2
тісто
1
"Jodis-Concentrate"
1
basil
1
bread enriched with iodine
1
bread production
1
grapes
1
innovations
1
Iodine
1
kelp
1
manufacturing technology
1
nutritional value
1
raspberries
.
next >
Date issued
3
2023
1
2022
3
2021
by type of content
7
Master Thesis