Buscar "181 — харчові технології" por Materia yogurt
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
Tipo | Fecha de publicación | Date of entry | Título | Autor(es) |
Master Thesis | dic-2023 | 17-ene-2024 | Виділення біоактивних пептидів з білків сироватки з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктів | Кость, Назарій Михайлович; Kost, Nazarii |
Master Thesis | 2019 | 29-dic-2019 | Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих мікроорганізмів виділених з молочних продуктів | Лясота, Олена Богданівна; Liasota O.B. |
Master Thesis | 2020 | 29-dic-2020 | Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецю | Андрушків, Катерина Віталіївна; Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna |
Master Thesis | 2019 | 29-dic-2019 | Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йошти | Мамедова, Еміне Енверівна; Mammadova E.E. |
Master Thesis | 2020 | 28-dic-2020 | Розробка технології кисломолочного напою з насінням базиліку | Грицаюк, Володимир Іванович; Hrytsaiuk, Volodymyr Ivanovych |
Thesis Abstract | 2018 | 20-feb-2018 | Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв | Давида, Василина Олегівна; Davyda, V.O. |