Browsing "181 — харчові технології" by Subject kefir

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Master Thesis202126-Δεκ-2021Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробівМарко, Діана Борисівна; Marko, Diana
Master ThesisΔεκ-202317-Ιαν-2024Виділення біоактивних пептидів з білків сироватки з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктівКость, Назарій Михайлович; Kost, Nazarii
Master Thesis20195-Ιαν-2020Дослідження показників кисломолочних напоїв з натуральними смако-ароматичними компонентами із розробленням проекту цеху незбираномолочних продуктівШум, Андрій Олександрович; Shum A.O.
Thesis AbstractΔεκ-201821-Δεκ-2018Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасціКопійчук, Віктор Леонідович
Thesis AbstractΔεκ-201823-Δεκ-2018Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджівПилипець, Галина Сергіївна