Visar "181 — харчові технології" Nyckelord 664.661
Visar 1 till 10 av 14 poster
Typ | Utgivningsdatum | Date of entry | Titel | Författare |
Master Thesis | 2021 | 26-dec-2021 | Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробів | Марко, Діана Борисівна; Marko, Diana |
Master Thesis | 2021 | 26-dec-2021 | Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якості | Лановий, Роман Богданович; Lanovyi, Roman |
Master Thesis | 2021 | 26-dec-2021 | Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цеху | Спас, Оксана Дмитрівна; Spas, Oksana |
Master Thesis | dec-2023 | 17-jan-2024 | Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробів | Свента, Наталія Миколаївна; Sventa, Nataliia |
Master Thesis | 2021 | 26-dec-2021 | Дослідження та впровадження технології хліба з ферментованим напоєм у цеху хлібопекарського підприємства середньої потужності | Гайдамака, Михайло Васильович; Haidamaka, Mykhailo |
Master Thesis | dec-2023 | 19-jan-2024 | Дослідження технологічних аспектів використання горіхової сировини у виробництві булочок із впровадженням технології у хлібопекарському цеху | Чернега, Андрій Володимирович; Cherneha, Andrii |
Master Thesis | dec-2024 | 2-jan-2025 | Розроблення рецептури пшеничних сухариків оздоровчого спрямування з проєктуванням хлібопекарського цеху | Кіт, Олеся Олегівна; Kit, Olesia Olehivna |
Master Thesis | 2021 | 31-dec-2021 | Розроблення рецептури і приготування рідкої опари з використанням соку червоного буряка | Сташевський, Станіслав Володимирович; Stashevskyi, Stanislav |
Master Thesis | 2022 | 30-dec-2022 | Розроблення та впровадження у виробництво технології булочок діабетичного спрямування з Tagetes | Степанко, Ірина Ігорівна; Stepanko, Iryna Ihorivna |
Master Thesis | dec-2024 | 2-jan-2025 | Розроблення технології булки для бургера, збагаченої біологічно активними речовинами перцю солодкого, та її застосування в хлібопекарському цеху | Демидась, Олег Віталійович; Demydas, Oleh Vitaliiovych |