Browsing "181 — харчові технології" by Subject тісто
Showing results 1 to 5 of 5
Typ | Data wydania | Date wejścia | Tytuł | Autor(zy) |
Master Thesis | 2021 | 28-gru-2021 | Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хліба | Хмеляр, Антон Богданович; Khmelyar, Anton |
Master Thesis | 2022 | 7-sty-2023 | Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництва | Шкоропад, Назар Юрійович; Shkoropad, Nazar Yuriiovych |
Master Thesis | gru-2023 | 17-sty-2024 | Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробів | Свента, Наталія Миколаївна; Sventa, Nataliia |
Master Thesis | 2021 | 27-gru-2021 | Розробка технології виготовлення хліба з додаванням нового виду борошна | Рудь, Андрій Васильович; Rud, Andriy |
Master Thesis | 2022 | 30-gru-2022 | Удосконалення технології хліба оздоровчого призначення з Aegopodium podagraria L. | Леськів, Михайло Романович; Leskiv, Mykhailo Romanovych |