Browsing "181 — харчові технології" by Subject кисломолочний сир

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Master ThesisDec-20246-Jan-2025Вплив природного консерванту нізину на термін зберігання кисломолочного сиру з проєктуванням цеху його виробництваПетришин, Богдан Іванович; Petryshyn, Bohdan
Master ThesisDec-202315-Jan-2024Дослідження бактеріофагів у цеху з виробництва кисломолочного сиру з удосконаленням технологічного процесу ферментаціїКарабін, Надія Ігорівна; Carbin, Nadiya Ihorivna
Master Thesis202127-Dec-2021Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачемРудяк, Наталія Володимирівна; Rudyak, Natalia Volodymyrivna
Master Thesis202129-Dec-2021Розроблення технології кисломолочного сиркового продукту з гіпоалергенним гідролізатом білків сироватки з проектуванням цеху по виробництву сиру кисломолочногоСлимак, Марія Ігорівна; Slymak, Mariia
Master Thesis202230-Dec-2022Удосконалення технології сиркових виробів із сливою на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод”Третяк, Софія Олегівна; Tretyak, Sofya Olehivna
Master ThesisDec-20243-Jan-2025Удосконалення технології сиркового виробу шляхом збагачення овочево-фруктовими добавками з проектуванням цеху кисломолочного сируШведов, Ростислав Сергійович; Shvedov, Rostislav Sergeevich