Browsing "181 — харчові технології" by Subject йогурт
Showing results 1 to 7 of 7
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Master Thesis | Des-2023 | 17-Jan-2024 | Виділення біоактивних пептидів з білків сироватки з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктів | Кость, Назарій Михайлович; Kost, Nazarii |
Master Thesis | 2019 | 29-Des-2019 | Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих мікроорганізмів виділених з молочних продуктів | Лясота, Олена Богданівна; Liasota O.B. |
Master Thesis | 2020 | 29-Des-2020 | Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецю | Андрушків, Катерина Віталіївна; Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna |
Master Thesis | 2019 | 29-Des-2019 | Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йошти | Мамедова, Еміне Енверівна; Mammadova E.E. |
Master Thesis | 2020 | 28-Des-2020 | Розробка технології кисломолочного напою з насінням базиліку | Грицаюк, Володимир Іванович; Hrytsaiuk, Volodymyr Ivanovych |
Thesis Abstract | 2018 | 20-Feb-2018 | Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв | Давида, Василина Олегівна; Davyda, V.O. |
Master Thesis | 2021 | 30-Des-2021 | Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот | Полевий, Микола Іванович; Polevyi, Mykola |