霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462
Title: Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Authors: Кудлак, Віталій
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : В.Я. Кудлак. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 24 с.
Issue Date: 2017
Date of entry: 29-十一月-2017
Country (code): UA
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462
Content type: Methodical recommendations
�蝷箔����:Навчальні матеріали кафедри економіки та фінансів

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
МетодичніВказівкиБізПланПідпр2017.pdf464,47 kBAdobe PDF璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�