霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462| Title: | Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
| Authors: | Кудлак, Віталій |
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : В.Я. Кудлак. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 24 с. |
| Issue Date: | 2017 |
| Date of entry: | 29-十一月-2017 |
| Country (code): | UA |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462 |
| Content type: | Methodical recommendations |
| �蝷箔����: | Навчальні матеріали кафедри економіки та фінансів |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| МетодичніВказівкиБізПланПідпр2017.pdf | 464,47 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�