Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462
タイトル: | Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
著者: | Кудлак, Віталій |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : В.Я. Кудлак. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 24 с. |
発行日: | 2017 |
Date of entry: | 29-11月-2017 |
Country (code): | UA |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462 |
Content type: | Methodical recommendations |
出現コレクション: | Навчальні матеріали кафедри економіки та фінансів |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
МетодичніВказівкиБізПланПідпр2017.pdf | 464,47 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
Інструменти адміністратора