Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462
Titel: Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Författare: Кудлак, Віталій
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : В.Я. Кудлак. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 24 с.
Utgivningsdatum: 2017
Date of entry: 29-nov-2017
Country (code): UA
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462
Content type: Methodical recommendations
Samling:Навчальні матеріали кафедри економіки та фінансів

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
МетодичніВказівкиБізПланПідпр2017.pdf464,47 kBAdobe PDFVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!

Інструменти адміністратора