Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462
Titel: | Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
Författare: | Кудлак, Віталій |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : В.Я. Кудлак. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 24 с. |
Utgivningsdatum: | 2017 |
Date of entry: | 29-nov-2017 |
Country (code): | UA |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462 |
Content type: | Methodical recommendations |
Samling: | Навчальні матеріали кафедри економіки та фінансів |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
МетодичніВказівкиБізПланПідпр2017.pdf | 464,47 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Інструменти адміністратора