Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462| Titulua: | Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
| Egilea: | Кудлак, Віталій |
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : В.Я. Кудлак. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 24 с. |
| Gordailuaren-data: | 2017 |
| Date of entry: | 29-Nov-2017 |
| Country (code): | UA |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462 |
| Content type: | Methodical recommendations |
| Bildumetan azaltzen da: | Навчальні матеріали кафедри економіки та фінансів |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| МетодичніВказівкиБізПланПідпр2017.pdf | 464,47 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
Administratzailearen tresnak