Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кудлак, Віталій | - |
| dc.date.accessioned | 2017-11-29T13:37:50Z | - |
| dc.date.available | 2017-11-29T13:37:50Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.citation | Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : В.Я. Кудлак. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 24 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462 | - |
| dc.title | Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | uk_UA |
| dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Навчальні матеріали кафедри економіки та фінансів | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| МетодичніВказівкиБізПланПідпр2017.pdf | 464,47 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları