Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462
Metadatuen erregistro osatua
DC eremuaBalioaHizkuntza
dc.contributor.authorКудлак, Віталій-
dc.date.accessioned2017-11-29T13:37:50Z-
dc.date.available2017-11-29T13:37:50Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : В.Я. Кудлак. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 24 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462-
dc.titleМетодичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Bildumetan azaltzen da:Навчальні матеріали кафедри економіки та фінансів

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
МетодичніВказівкиБізПланПідпр2017.pdf464,47 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Administratzailearen tresnak