Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462
Metadatuen erregistro osatua
DC eremua | Balioa | Hizkuntza |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кудлак, Віталій | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-29T13:37:50Z | - |
dc.date.available | 2017-11-29T13:37:50Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : В.Я. Кудлак. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 24 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462 | - |
dc.title | Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Bildumetan azaltzen da: | Навчальні матеріали кафедри економіки та фінансів |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
МетодичніВказівкиБізПланПідпр2017.pdf | 464,47 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
Administratzailearen tresnak