Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462| Titre: | Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
| Auteur(s): | Кудлак, Віталій |
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : В.Я. Кудлак. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 24 с. |
| Date de publication: | 2017 |
| Date of entry: | 29-nov-2017 |
| Country (code): | UA |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462 |
| Content type: | Methodical recommendations |
| Collection(s) : | Навчальні матеріали кафедри економіки та фінансів |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| МетодичніВказівкиБізПланПідпр2017.pdf | 464,47 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration