Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462| Titolo: | Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
| Autori: | Кудлак, Віталій |
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : В.Я. Кудлак. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 24 с. |
| Data: | 2017 |
| Date of entry: | 29-nov-2017 |
| Country (code): | UA |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462 |
| Content type: | Methodical recommendations |
| È visualizzato nelle collezioni: | Навчальні матеріали кафедри економіки та фінансів |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| МетодичніВказівкиБізПланПідпр2017.pdf | 464,47 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione