Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462| Назва: | Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
| Автори: | Кудлак, Віталій |
| Бібліографічний опис: | Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : В.Я. Кудлак. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. - 24 с. |
| Дата публікації: | 2017 |
| Дата внесення: | 29-лис-2017 |
| Країна (код): | UA |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22462 |
| Тип вмісту: | Methodical recommendations |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри економіки та фінансів |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| МетодичніВказівкиБізПланПідпр2017.pdf | 464,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора