霂瑞霂��撘����迨��辣:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22128
 
| Title: | Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктов | 
| Other Titles: | Health risks for a modern man due to consumption of processed foods in his diet | 
| Authors: | Masanskiy, Sergey Makarenko, Anna Bolsun, Anastasiya Масанский, Сергей Макаренко, Анна Болсун, Анастасия | 
| Affiliation: | МГУП, Республика Беларусь | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Масанский С. Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктов / Сергей Масанский, Анна Макаренко, Анастасия Болсун // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 138–139. — (Функціональні і нові харчові продукти). | 
| Bibliographic description (International): | Masanskiy S., Makarenko A., Bolsun A. (2017) Uhrozy zdoroviu sovremennoho cheloveka, sviazannye sispolzovaniem v pitanii pererabotannykh produktov [Health risks for a modern man due to consumption of processed foods in his diet]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 138-139 [in Russian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | 
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Issue Date: | 11-十月-2017 | 
| Date of entry: | 28-十月-2017 | 
| Publisher: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 | 
| UDC: | 664 | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 138-139 | 
| Start page: | 138 | 
| End page: | 139 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22128 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| �蝷箔����: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Masanskiy_S-Health_risks_for_a_modern_138-139.pdf | 430,15 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| SPHNP_2017_Masanskiy_S-Health_risks_for_a_modern_138-139.djvu | 26,39 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| SPHNP_2017_Masanskiy_S-Health_risks_for_a_modern_138-139__COVER.jpg | 197,71 kB | JPEG | 璉�閫�/撘�� | 
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
