Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22128
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Masanskiy, Sergey | |
dc.contributor.author | Makarenko, Anna | |
dc.contributor.author | Bolsun, Anastasiya | |
dc.contributor.author | Масанский, Сергей | |
dc.contributor.author | Макаренко, Анна | |
dc.contributor.author | Болсун, Анастасия | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:44Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:44Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Масанский С. Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктов / Сергей Масанский, Анна Макаренко, Анастасия Болсун // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 138–139. — (Функціональні і нові харчові продукти). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22128 | - |
dc.format.extent | 138-139 | |
dc.language.iso | ru | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктов | |
dc.title.alternative | Health risks for a modern man due to consumption of processed foods in his diet | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.identifier.citationen | Masanskiy S., Makarenko A., Bolsun A. (2017) Uhrozy zdoroviu sovremennoho cheloveka, sviazannye sispolzovaniem v pitanii pererabotannykh produktov [Health risks for a modern man due to consumption of processed foods in his diet]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 138-139 [in Russian]. | |
dc.contributor.affiliation | МГУП, Республика Беларусь | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 138 | |
dc.citation.epage | 139 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Masanskiy_S-Health_risks_for_a_modern_138-139.pdf | 430,15 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
SPHNP_2017_Masanskiy_S-Health_risks_for_a_modern_138-139.djvu | 26,39 kB | DjVu | Göster/Aç | |
SPHNP_2017_Masanskiy_S-Health_risks_for_a_modern_138-139__COVER.jpg | 197,71 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.