Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22128
Título : | Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктов |
Otros títulos : | Health risks for a modern man due to consumption of processed foods in his diet |
Autor : | Masanskiy, Sergey Makarenko, Anna Bolsun, Anastasiya Масанский, Сергей Макаренко, Анна Болсун, Анастасия |
Affiliation: | МГУП, Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Масанский С. Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктов / Сергей Масанский, Анна Макаренко, Анастасия Болсун // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 138–139. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Masanskiy S., Makarenko A., Bolsun A. (2017) Uhrozy zdoroviu sovremennoho cheloveka, sviazannye sispolzovaniem v pitanii pererabotannykh produktov [Health risks for a modern man due to consumption of processed foods in his diet]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 138-139 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Fecha de publicación : | 11-oct-2017 |
Date of entry: | 28-oct-2017 |
Editorial : | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 138-139 |
Start page: | 138 |
End page: | 139 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22128 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece en las colecciones: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Masanskiy_S-Health_risks_for_a_modern_138-139.pdf | 430,15 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
SPHNP_2017_Masanskiy_S-Health_risks_for_a_modern_138-139.djvu | 26,39 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
SPHNP_2017_Masanskiy_S-Health_risks_for_a_modern_138-139__COVER.jpg | 197,71 kB | JPEG | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.