Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22128

ชื่อเรื่อง: Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктов
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Health risks for a modern man due to consumption of processed foods in his diet
ผู้แต่ง: Masanskiy, Sergey
Makarenko, Anna
Bolsun, Anastasiya
Масанский, Сергей
Макаренко, Анна
Болсун, Анастасия
Affiliation: МГУП, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Масанский С. Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктов / Сергей Масанский, Анна Макаренко, Анастасия Болсун // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 138–139. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description (International): Masanskiy S., Makarenko A., Bolsun A. (2017) Uhrozy zdoroviu sovremennoho cheloveka, sviazannye sispolzovaniem v pitanii pererabotannykh produktov [Health risks for a modern man due to consumption of processed foods in his diet]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 138-139 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 11-ตุล-2017
Date of entry: 28-ตุล-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664
Number of pages: 2
Page range: 138-139
Start page: 138
End page: 139
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22128
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Masanskiy_S-Health_risks_for_a_modern_138-139.pdf430,15 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Masanskiy_S-Health_risks_for_a_modern_138-139.djvu26,39 kBDjVuดู/เปิด
SPHNP_2017_Masanskiy_S-Health_risks_for_a_modern_138-139__COVER.jpg197,71 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น