Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22128
| Pealkiri: | Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктов |
| Teised pealkirjad: | Health risks for a modern man due to consumption of processed foods in his diet |
| Autor: | Masanskiy, Sergey Makarenko, Anna Bolsun, Anastasiya Масанский, Сергей Макаренко, Анна Болсун, Анастасия |
| Affiliation: | МГУП, Республика Беларусь |
| Bibliographic description (Ukraine): | Масанский С. Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктов / Сергей Масанский, Анна Макаренко, Анастасия Болсун // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 138–139. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Masanskiy S., Makarenko A., Bolsun A. (2017) Uhrozy zdoroviu sovremennoho cheloveka, sviazannye sispolzovaniem v pitanii pererabotannykh produktov [Health risks for a modern man due to consumption of processed foods in his diet]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 138-139 [in Russian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Ilmumisaasta: | 11-okt-2017 |
| Date of entry: | 28-okt-2017 |
| Kirjastaja: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 138-139 |
| Start page: | 138 |
| End page: | 139 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22128 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Masanskiy_S-Health_risks_for_a_modern_138-139.pdf | 430,15 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
| SPHNP_2017_Masanskiy_S-Health_risks_for_a_modern_138-139.djvu | 26,39 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
| SPHNP_2017_Masanskiy_S-Health_risks_for_a_modern_138-139__COVER.jpg | 197,71 kB | JPEG | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.