Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22128

タイトル: Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктов
その他のタイトル: Health risks for a modern man due to consumption of processed foods in his diet
著者: Masanskiy, Sergey
Makarenko, Anna
Bolsun, Anastasiya
Масанский, Сергей
Макаренко, Анна
Болсун, Анастасия
Affiliation: МГУП, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Масанский С. Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктов / Сергей Масанский, Анна Макаренко, Анастасия Болсун // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 138–139. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description (International): Masanskiy S., Makarenko A., Bolsun A. (2017) Uhrozy zdoroviu sovremennoho cheloveka, sviazannye sispolzovaniem v pitanii pererabotannykh produktov [Health risks for a modern man due to consumption of processed foods in his diet]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 138-139 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
発行日: 11-10月-2017
Date of entry: 28-10月-2017
出版者: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664
Number of pages: 2
Page range: 138-139
Start page: 138
End page: 139
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22128
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
出現コレクション:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。