Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22128
Tytuł: | Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктов |
Inne tytuły: | Health risks for a modern man due to consumption of processed foods in his diet |
Authors: | Masanskiy, Sergey Makarenko, Anna Bolsun, Anastasiya Масанский, Сергей Макаренко, Анна Болсун, Анастасия |
Affiliation: | МГУП, Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Масанский С. Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктов / Сергей Масанский, Анна Макаренко, Анастасия Болсун // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 138–139. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Masanskiy S., Makarenko A., Bolsun A. (2017) Uhrozy zdoroviu sovremennoho cheloveka, sviazannye sispolzovaniem v pitanii pererabotannykh produktov [Health risks for a modern man due to consumption of processed foods in his diet]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 138-139 [in Russian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 138-139 |
Główna strona: | 138 |
Strona końcowa: | 139 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22128 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Masanskiy_S-Health_risks_for_a_modern_138-139.pdf | 430,15 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Masanskiy_S-Health_risks_for_a_modern_138-139.djvu | 26,39 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Masanskiy_S-Health_risks_for_a_modern_138-139__COVER.jpg | 197,71 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi