กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7486

ชื่อเรื่อง: Вимоги до пресування сирів
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Requirements for pressing cheese
ผู้แต่ง: Калим, Н.
Kalym, N.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Калим Н. Вимоги до пресування сирів / Н. Калим // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 182. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Kalym N. (2014) Vymohy do presuvannia syriv [Requirements for pressing cheese]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 182 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
วันที่เผยแพร่: 29-ตุล-2014
Date of entry: 22-มกร-2016
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
UDC: 637.024
Page range: 182
Start page: 182
End page: 182
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7486
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ConfTNTU_2014_Kalym_N-Requirements_for_pressing_cheese_182.pdf274,66 kBAdobe PDFดู/เปิด
ConfTNTU_2014_Kalym_N-Requirements_for_pressing_cheese_182.djvu14,29 kBDjVuดู/เปิด
ConfTNTU_2014_Kalym_N-Requirements_for_pressing_cheese_182__COVER.png510,26 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น