Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7486

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorКалим, Н.uk
dc.contributor.authorKalym, N.uk
dc.coverage.temporal29-30 жовтня 2014 рокуuk
dc.coverage.temporal29-30 October 2014uk
dc.date.accessioned2016-01-22T14:51:05Z-
dc.date.available2016-01-22T14:51:05Z-
dc.date.created2014-10-29uk
dc.date.issued2014-10-29uk
dc.identifier.citationКалим Н. Вимоги до пресування сирів / Н. Калим // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 182. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7486-
dc.format.extent182uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.titleВимоги до пресування сирівuk
dc.title.alternativeRequirements for pressing cheeseuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc637.024uk
dc.identifier.citationenKalym N. (2014) Vymohy do presuvannia syriv [Requirements for pressing cheese]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 182 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.citation.spage182uk
dc.citation.epage182uk
dc.citation.conferenceⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
Ebben a gyűjteményben:XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!