Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7486
Pełny rekord metadanych
Pole DC | Wartość | Język |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калим, Н. | uk |
dc.contributor.author | Kalym, N. | uk |
dc.coverage.temporal | 29-30 жовтня 2014 року | uk |
dc.coverage.temporal | 29-30 October 2014 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-01-22T14:51:05Z | - |
dc.date.available | 2016-01-22T14:51:05Z | - |
dc.date.created | 2014-10-29 | uk |
dc.date.issued | 2014-10-29 | uk |
dc.identifier.citation | Калим Н. Вимоги до пресування сирів / Н. Калим // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 182. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7486 | - |
dc.format.extent | 182 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | uk |
dc.title | Вимоги до пресування сирів | uk |
dc.title.alternative | Requirements for pressing cheese | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.024 | uk |
dc.identifier.citationen | Kalym N. (2014) Vymohy do presuvannia syriv [Requirements for pressing cheese]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 182 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | uk |
dc.citation.spage | 182 | uk |
dc.citation.epage | 182 | uk |
dc.citation.conference | ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | uk |
Występuje w kolekcjach: | XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ConfTNTU_2014_Kalym_N-Requirements_for_pressing_cheese_182.pdf | 274,66 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ConfTNTU_2014_Kalym_N-Requirements_for_pressing_cheese_182.djvu | 14,29 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ConfTNTU_2014_Kalym_N-Requirements_for_pressing_cheese_182__COVER.png | 510,26 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi