Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7486
Titel: | Вимоги до пресування сирів |
Övriga titlar: | Requirements for pressing cheese |
Författare: | Калим, Н. Kalym, N. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Калим Н. Вимоги до пресування сирів / Н. Калим // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 182. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Kalym N. (2014) Vymohy do presuvannia syriv [Requirements for pressing cheese]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 182 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Conference/Event: | ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Utgivningsdatum: | 29-okt-2014 |
Date of entry: | 22-jan-2016 |
Utgivare: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 29-30 жовтня 2014 року 29-30 October 2014 |
UDC: | 637.024 |
Page range: | 182 |
Start page: | 182 |
End page: | 182 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7486 |
Content type: | Article |
Samling: | XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
ConfTNTU_2014_Kalym_N-Requirements_for_pressing_cheese_182.pdf | 274,66 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
ConfTNTU_2014_Kalym_N-Requirements_for_pressing_cheese_182.djvu | 14,29 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
ConfTNTU_2014_Kalym_N-Requirements_for_pressing_cheese_182__COVER.png | 510,26 kB | image/png | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!