Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7486

Název: Вимоги до пресування сирів
Další názvy: Requirements for pressing cheese
Autoři: Калим, Н.
Kalym, N.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Калим Н. Вимоги до пресування сирів / Н. Калим // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 182. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Kalym N. (2014) Vymohy do presuvannia syriv [Requirements for pressing cheese]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 182 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Datum vydání: 29-říj-2014
Date of entry: 22-led-2016
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
UDC: 637.024
Page range: 182
Start page: 182
End page: 182
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7486
Content type: Article
Vyskytuje se v kolekcích:XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.