Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7486
Title: | Вимоги до пресування сирів |
Other Titles: | Requirements for pressing cheese |
Authors: | Калим, Н. Kalym, N. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Калим Н. Вимоги до пресування сирів / Н. Калим // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 182. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Kalym N. (2014) Vymohy do presuvannia syriv [Requirements for pressing cheese]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 182 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Conference/Event: | ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Issue Date: | 29-Oct-2014 |
Date of entry: | 22-Jan-2016 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 29-30 жовтня 2014 року 29-30 October 2014 |
UDC: | 637.024 |
Page range: | 182 |
Start page: | 182 |
End page: | 182 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7486 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ConfTNTU_2014_Kalym_N-Requirements_for_pressing_cheese_182.pdf | 274,66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ConfTNTU_2014_Kalym_N-Requirements_for_pressing_cheese_182.djvu | 14,29 kB | DjVu | View/Open | |
ConfTNTU_2014_Kalym_N-Requirements_for_pressing_cheese_182__COVER.png | 510,26 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.