Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7486

Tytuł: Вимоги до пресування сирів
Inne tytuły: Requirements for pressing cheese
Authors: Калим, Н.
Kalym, N.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Калим Н. Вимоги до пресування сирів / Н. Калим // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 182. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Kalym N. (2014) Vymohy do presuvannia syriv [Requirements for pressing cheese]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 182 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Data wydania: 29-paź-2014
Date of entry: 22-sty-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
UDC: 637.024
Zakres stron: 182
Główna strona: 182
Strona końcowa: 182
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7486
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi