Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7486
Назва: | Вимоги до пресування сирів |
Інші назви: | Requirements for pressing cheese |
Автори: | Калим, Н. Kalym, N. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Калим Н. Вимоги до пресування сирів / Н. Калим // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 182. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Kalym N. (2014) Vymohy do presuvannia syriv [Requirements for pressing cheese]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 182 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Конференція/захід: | ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Дата публікації: | 29-жов-2014 |
Дата внесення: | 22-січ-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 29-30 жовтня 2014 року 29-30 October 2014 |
УДК: | 637.024 |
Діапазон сторінок: | 182 |
Початкова сторінка: | 182 |
Кінцева сторінка: | 182 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7486 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ConfTNTU_2014_Kalym_N-Requirements_for_pressing_cheese_182.pdf | 274,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ConfTNTU_2014_Kalym_N-Requirements_for_pressing_cheese_182.djvu | 14,29 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ConfTNTU_2014_Kalym_N-Requirements_for_pressing_cheese_182__COVER.png | 510,26 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.