Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7324
Назва: | Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів |
Інші назви: | Expanding the range of bakery products by rational use of grain resources |
Автори: | Макарова, Ольга Тортіка, Наталія Хвостенко, Катерина Makarova, Olga Tortika, Natalia Khvostenko, Katerina |
Приналежність: | Одеська національна академія харчових технологій, Україна |
Бібліографічний опис: | Макарова О. Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів / Ольга Макарова, Наталія Тортіка, Катерина Хвостенко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 219. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Makarova O., Tortika N., Khvostenko K. (2015) Rozshyrennia asortymentu khlibobulochnykh vyrobiv na osnovi ratsionalnoho vykorystannia zernovykh resursiv [Expanding the range of bakery products by rational use of grain resources]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 219 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя |
Конференція/захід: | Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя |
Дата публікації: | 19-тра-2015 |
Дата внесення: | 21-січ-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 19–21 травня 2015 року |
УДК: | 664.66 664.76 |
Діапазон сторінок: | 219 |
Початкова сторінка: | 219 |
Кінцева сторінка: | 219 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7324 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015_Makarova_O-Expanding_the_range_of_bakery_219.pdf | 229,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015_Makarova_O-Expanding_the_range_of_bakery_219.djvu | 17,45 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015_Makarova_O-Expanding_the_range_of_bakery_219__COVER.png | 547,13 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.