Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7324
Title: | Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів |
Other Titles: | Expanding the range of bakery products by rational use of grain resources |
Authors: | Макарова, Ольга Тортіка, Наталія Хвостенко, Катерина Makarova, Olga Tortika, Natalia Khvostenko, Katerina |
Affiliation: | Одеська національна академія харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Макарова О. Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів / Ольга Макарова, Наталія Тортіка, Катерина Хвостенко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 219. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Makarova O., Tortika N., Khvostenko K. (2015) Rozshyrennia asortymentu khlibobulochnykh vyrobiv na osnovi ratsionalnoho vykorystannia zernovykh resursiv [Expanding the range of bakery products by rational use of grain resources]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 219 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя |
Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя |
Issue Date: | 19-May-2015 |
Date of entry: | 21-Jan-2016 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 19–21 травня 2015 року |
UDC: | 664.66 664.76 |
Page range: | 219 |
Start page: | 219 |
End page: | 219 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7324 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015_Makarova_O-Expanding_the_range_of_bakery_219.pdf | 229,22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Conf_2015_Makarova_O-Expanding_the_range_of_bakery_219.djvu | 17,45 kB | DjVu | View/Open | |
Conf_2015_Makarova_O-Expanding_the_range_of_bakery_219__COVER.png | 547,13 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.