กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7324

ชื่อเรื่อง: Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Expanding the range of bakery products by rational use of grain resources
ผู้แต่ง: Макарова, Ольга
Тортіка, Наталія
Хвостенко, Катерина
Makarova, Olga
Tortika, Natalia
Khvostenko, Katerina
Affiliation: Одеська національна академія харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Макарова О. Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів / Ольга Макарова, Наталія Тортіка, Катерина Хвостенко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 219. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Makarova O., Tortika N., Khvostenko K. (2015) Rozshyrennia asortymentu khlibobulochnykh vyrobiv na osnovi ratsionalnoho vykorystannia zernovykh resursiv [Expanding the range of bakery products by rational use of grain resources]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 219 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій»
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
วันที่เผยแพร่: 19-พฤษ-2015
Date of entry: 21-มกร-2016
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 19–21 травня 2015 року
UDC: 664.66
664.76
Page range: 219
Start page: 219
End page: 219
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7324
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Conf_2015_Makarova_O-Expanding_the_range_of_bakery_219.pdf229,22 kBAdobe PDFดู/เปิด
Conf_2015_Makarova_O-Expanding_the_range_of_bakery_219.djvu17,45 kBDjVuดู/เปิด
Conf_2015_Makarova_O-Expanding_the_range_of_bakery_219__COVER.png547,13 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น