Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7324
Tytuł: | Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів |
Inne tytuły: | Expanding the range of bakery products by rational use of grain resources |
Authors: | Макарова, Ольга Тортіка, Наталія Хвостенко, Катерина Makarova, Olga Tortika, Natalia Khvostenko, Katerina |
Akcesoria: | Одеська національна академія харчових технологій, Україна |
Cytat: | Макарова О. Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів / Ольга Макарова, Наталія Тортіка, Катерина Хвостенко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 219. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Makarova O., Tortika N., Khvostenko K. (2015) Rozshyrennia asortymentu khlibobulochnykh vyrobiv na osnovi ratsionalnoho vykorystannia zernovykh resursiv [Expanding the range of bakery products by rational use of grain resources]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 219 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя |
Konferencja/wydarzenie: | Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя |
Data wydania: | 19-maj-2015 |
Date of entry: | 21-sty-2016 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 19–21 травня 2015 року |
UDC: | 664.66 664.76 |
Zakres stron: | 219 |
Główna strona: | 219 |
Strona końcowa: | 219 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7324 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015_Makarova_O-Expanding_the_range_of_bakery_219.pdf | 229,22 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
Conf_2015_Makarova_O-Expanding_the_range_of_bakery_219.djvu | 17,45 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
Conf_2015_Makarova_O-Expanding_the_range_of_bakery_219__COVER.png | 547,13 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi