Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7324
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Макарова, Ольга | uk |
dc.contributor.author | Тортіка, Наталія | uk |
dc.contributor.author | Хвостенко, Катерина | uk |
dc.contributor.author | Makarova, Olga | uk |
dc.contributor.author | Tortika, Natalia | uk |
dc.contributor.author | Khvostenko, Katerina | uk |
dc.coverage.temporal | 19–21 травня 2015 року | uk |
dc.date.accessioned | 2016-01-21T14:59:47Z | - |
dc.date.available | 2016-01-21T14:59:47Z | - |
dc.date.created | 2015-05-19 | uk |
dc.date.issued | 2015-05-19 | uk |
dc.identifier.citation | Макарова О. Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів / Ольга Макарова, Наталія Тортіка, Катерина Хвостенко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 219. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7324 | - |
dc.format.extent | 219 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя | uk |
dc.title | Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів | uk |
dc.title.alternative | Expanding the range of bakery products by rational use of grain resources | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.66 | uk |
dc.subject.udc | 664.76 | uk |
dc.identifier.citationen | Makarova O., Tortika N., Khvostenko K. (2015) Rozshyrennia asortymentu khlibobulochnykh vyrobiv na osnovi ratsionalnoho vykorystannia zernovykh resursiv [Expanding the range of bakery products by rational use of grain resources]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 219 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Одеська національна академія харчових технологій, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя | uk |
dc.citation.spage | 219 | uk |
dc.citation.epage | 219 | uk |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» | uk |
Розташовується у зібраннях: | Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015_Makarova_O-Expanding_the_range_of_bakery_219.pdf | 229,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015_Makarova_O-Expanding_the_range_of_bakery_219.djvu | 17,45 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015_Makarova_O-Expanding_the_range_of_bakery_219__COVER.png | 547,13 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.