このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7324
完全メタデータレコード
| DCフィールド | 値 | 言語 |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Макарова, Ольга | uk |
| dc.contributor.author | Тортіка, Наталія | uk |
| dc.contributor.author | Хвостенко, Катерина | uk |
| dc.contributor.author | Makarova, Olga | uk |
| dc.contributor.author | Tortika, Natalia | uk |
| dc.contributor.author | Khvostenko, Katerina | uk |
| dc.coverage.temporal | 19–21 травня 2015 року | uk |
| dc.date.accessioned | 2016-01-21T14:59:47Z | - |
| dc.date.available | 2016-01-21T14:59:47Z | - |
| dc.date.created | 2015-05-19 | uk |
| dc.date.issued | 2015-05-19 | uk |
| dc.identifier.citation | Макарова О. Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів / Ольга Макарова, Наталія Тортіка, Катерина Хвостенко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 219. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | uk |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7324 | - |
| dc.format.extent | 219 | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | ТНТУ | uk |
| dc.publisher | TNTU | uk |
| dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя | uk |
| dc.title | Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів | uk |
| dc.title.alternative | Expanding the range of bakery products by rational use of grain resources | uk |
| dc.type | Article | uk |
| dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
| dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
| dc.subject.udc | 664.66 | uk |
| dc.subject.udc | 664.76 | uk |
| dc.identifier.citationen | Makarova O., Tortika N., Khvostenko K. (2015) Rozshyrennia asortymentu khlibobulochnykh vyrobiv na osnovi ratsionalnoho vykorystannia zernovykh resursiv [Expanding the range of bakery products by rational use of grain resources]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 219 [in Ukrainian]. | uk |
| dc.contributor.affiliation | Одеська національна академія харчових технологій, Україна | uk |
| dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя | uk |
| dc.citation.spage | 219 | uk |
| dc.citation.epage | 219 | uk |
| dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» | uk |
| 出現コレクション: | Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015) | |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2015_Makarova_O-Expanding_the_range_of_bakery_219.pdf | 229,22 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| Conf_2015_Makarova_O-Expanding_the_range_of_bakery_219.djvu | 17,45 kB | DjVu | 見る/開く | |
| Conf_2015_Makarova_O-Expanding_the_range_of_bakery_219__COVER.png | 547,13 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。