Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7321

Titre: Дослідження валкового нагнітання тіста
Autre(s) titre(s): Research of dough injection roll
Auteur(s): Деркач, Андрій Васильович
Стадник, Ігор Ярославович
Derkach, Andrii
Stadnuk, Ihor
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Деркач А. В. Дослідження валкового нагнітання тіста / Андрій Деркач, Ігор Стадник // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 215. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Derkach A., Stadnuk I. (2015) Doslidzhennia valkovoho nahnitannia tista [Research of dough injection roll]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 215 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій»
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
Date de publication: 19-mai-2015
Date of entry: 21-jan-2016
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 19–21 травня 2015 року
UDC: 664.653.1
Page range: 215
Start page: 215
End page: 215
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7321
Content type: Article
Collection(s) :Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.