Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6424
Назва: | Производство сырных продуктов из молочного сырья разного состава |
Інші назви: | Production of cheese products from dairy raw materials of different structure |
Автори: | Shingareva, T. I. Egorenkova, N. S. Marinenko, A. A. Шингарева, Т. Егоренкова, Н. Мариненко, А. |
Приналежність: | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь |
Бібліографічний опис: | Шингарева Т. Производство сырных продуктов из молочного сырья разного состава / Т. Шингарева, Н. Егоренкова, А. Мариненко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 23. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Shingareva T. I., Egorenkova N. S., Marinenko A. A. (2015) Proizvodstvo syrnykh produktov iz molochnoho syria raznoho sostava [Production of cheese products from dairy raw materials of different structure]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 23 [in Russian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 637.3 |
Діапазон сторінок: | 23 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6424 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Shingareva_T_I-Production_of_cheese_products_23.pdf | 217,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Shingareva_T_I-Production_of_cheese_products_23.djvu | 13,99 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Shingareva_T_I-Production_of_cheese_products_23__COVER.png | 506,16 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.