Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6424

Tittel: Производство сырных продуктов из молочного сырья разного состава
Alternative titler: Production of cheese products from dairy raw materials of different structure
Authors: Shingareva, T. I.
Egorenkova, N. S.
Marinenko, A. A.
Шингарева, Т.
Егоренкова, Н.
Мариненко, А.
Affiliation: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Шингарева Т. Производство сырных продуктов из молочного сырья разного состава / Т. Шингарева, Н. Егоренкова, А. Мариненко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 23. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Shingareva T. I., Egorenkova N. S., Marinenko A. A. (2015) Proizvodstvo syrnykh produktov iz molochnoho syria raznoho sostava [Production of cheese products from dairy raw materials of different structure]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 23 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Utgivelsesdato: 8-okt-2015
Date of entry: 21-des-2015
Forlag: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.3
Page range: 23
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6424
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Vises i samlingene:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright