Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6424
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Shingareva, T. I. | uk |
dc.contributor.author | Egorenkova, N. S. | uk |
dc.contributor.author | Marinenko, A. A. | uk |
dc.contributor.author | Шингарева, Т. | uk |
dc.contributor.author | Егоренкова, Н. | uk |
dc.contributor.author | Мариненко, А. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:30:55Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:30:55Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Шингарева Т. Производство сырных продуктов из молочного сырья разного состава / Т. Шингарева, Н. Егоренкова, А. Мариненко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 23. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6424 | - |
dc.format.extent | 23 | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Производство сырных продуктов из молочного сырья разного состава | uk |
dc.title.alternative | Production of cheese products from dairy raw materials of different structure | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.3 | uk |
dc.identifier.citationen | Shingareva T. I., Egorenkova N. S., Marinenko A. A. (2015) Proizvodstvo syrnykh produktov iz molochnoho syria raznoho sostava [Production of cheese products from dairy raw materials of different structure]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 23 [in Russian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Shingareva_T_I-Production_of_cheese_products_23.pdf | 217,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Shingareva_T_I-Production_of_cheese_products_23.djvu | 13,99 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Shingareva_T_I-Production_of_cheese_products_23__COVER.png | 506,16 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.