Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6424

Tytuł: Производство сырных продуктов из молочного сырья разного состава
Inne tytuły: Production of cheese products from dairy raw materials of different structure
Authors: Shingareva, T. I.
Egorenkova, N. S.
Marinenko, A. A.
Шингарева, Т.
Егоренкова, Н.
Мариненко, А.
Akcesoria: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Cytat: Шингарева Т. Производство сырных продуктов из молочного сырья разного состава / Т. Шингарева, Н. Егоренкова, А. Мариненко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 23. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Shingareva T. I., Egorenkova N. S., Marinenko A. A. (2015) Proizvodstvo syrnykh produktov iz molochnoho syria raznoho sostava [Production of cheese products from dairy raw materials of different structure]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 23 [in Russian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.3
Zakres stron: 23
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6424
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi