Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6424
Заглавие: | Производство сырных продуктов из молочного сырья разного состава |
Други Заглавия: | Production of cheese products from dairy raw materials of different structure |
Автори: | Shingareva, T. I. Egorenkova, N. S. Marinenko, A. A. Шингарева, Т. Егоренкова, Н. Мариненко, А. |
Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Шингарева Т. Производство сырных продуктов из молочного сырья разного состава / Т. Шингарева, Н. Егоренкова, А. Мариненко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 23. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Shingareva T. I., Egorenkova N. S., Marinenko A. A. (2015) Proizvodstvo syrnykh produktov iz molochnoho syria raznoho sostava [Production of cheese products from dairy raw materials of different structure]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 23 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата на Публикуване: | 8-Окт-2015 |
Date of entry: | 21-Дек-2015 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637.3 |
Page range: | 23 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6424 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Показва се в Колекции: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Shingareva_T_I-Production_of_cheese_products_23.pdf | 217,3 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
FSI_2015_Shingareva_T_I-Production_of_cheese_products_23.djvu | 13,99 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
FSI_2015_Shingareva_T_I-Production_of_cheese_products_23__COVER.png | 506,16 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.