Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5005

Tytuł: Морозиво як харчова піна
Inne tytuły: Ice-cream like as food foam
Authors: Мартич, В.В.
Поліщук, Г.Є.
Мацько, Л.М.
Рибак, О.М.
Martich, V.V.
Polischuk, G.E.
Matsko, L. M.
Rуbak, О.М.
Data wydania: 12-gru-2013
Date of entry: 30-paź-2014
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль, Україна
Zakresu czasowego: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 663.674:664.7
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5005
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
263-264.pdf56,02 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
263-264.djvu29,72 kBDjVuPrzeglądanie/Otwarcie
263-264__COVER.png199,76 kBimage/pngPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi